Våre tjenesterkeyboard_arrow_right Ventilasjonsanleggkeyboard_arrow_rightSentralstøvsugerekeyboard_arrow_rightSentralstøvsugere industrikeyboard_arrow_rightKjøkkenhetterkeyboard_arrow_rightProsjekteringkeyboard_arrow_rightMontering

Eksklusive kjøkkenhetter

FBT Ventilasjon AS forhandler eksklusive kjøkkenhetter fra Thermex og Røros Metall. Vi kan tilby mange forskjellige modeller og kan bidra med gode råd, kompetanse og masse praktisk informasjon om kjøkkenhetter og ventilasjon.

 
 
 
 
 

Thermex

Med Norges største utvalg av kjøkkenhetter fokuserer Thermex til enhver tid på en optimal kjøkkenventilasjon kombinert med et tiltalende design. Skap et helhetlig og funksjonelt kjøkkenmiljø. Både estetisk og praktisk er kjøkkenhetten med på å tilføre komfort til et av boligens viktigste rom – kjøkkenet.

Last ned katalog

 

RØROS METALL

Røros Metall har kanskje verdens største utvalg av kjøkkenhetter. Enten du vil ha et romantisk, nostalgisk kjøkken i utskåret tre eller et i en italiensk inspirert minimalistisk stil. Velg blant kjente klassikere og spennende nyheter. Her er det mange muligheter – du har valget!

Last ned katalog

Tradisjonelle kjøkkenhetter

FBT Ventilasjon forhandler også ventilatorer fra Flexit og Systemair

Last ned katalog


Du kan velge mellom: