Våre tjenesterkeyboard_arrow_right Ventilasjonsanleggkeyboard_arrow_rightSentralstøvsugerekeyboard_arrow_rightSentralstøvsugere industrikeyboard_arrow_rightKjøkkenhetterkeyboard_arrow_rightProsjekteringkeyboard_arrow_rightMonteringkeyboard_arrow_right

FBT Ventilasjon har spesialisert seg på montering av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugeranlegg


Vi har utviklet et kvalitetssystem for våre montasjeoppdrag som sikrer en fagmessig og sikker montering av anleggene. Vi benytter montører som har bred erfaring og som har fått spesialopplæring i våre produkter. Vi har utarbeidet klare prosedyrer for innregulering, overlevering og informasjon om bruk av anlegget til sluttbruker. Dette er en viktig del av våre montasjeoppdrag, og det sikrer at våre kunder har den kunnskap som er nødvendig for å sikre optimal drift av anlegget over tid.

Rehabilitering

Våre ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere kan også monteres i eksisterende boliger. Mange års erfaring hjelper oss å finne de beste løsningene ved slik montasjeoppdrag. Vi har god erfaring med utskifting av eldre eksisterende anlegg i boliger. FBT Ventilasjon AS har den nødvendige kunnskap for å kunne gjennomføre alle typer rehabiliteringsoppdrag på en fagmessig og trygg måte.

FBT Ventilasjon AS leverer også montasjeoppdrag på større boligprosjekter. Vi tilbyr da utbyggerne montasje som en del av vårt totalprodukt. Vi prosjekterer, leverer og monterer for våre kunder, og bidrar også med hele prosjektstyringen for denne del av byggeprosjektet.