FBT Ventilasjon (tidligere F. B. Trading) ble etablert i 1985 i forbindelse med at salg av ventilasjonsprodukter ble skilt ut fra vårt søsterselskap Fjell Blikk. 

Vi holder til på Ågotnes utenfor Bergen med moderne kontorer og et stort varelager i samme bygg. Vi har i dag 16 dyktige medarbeidere som kan gi gode råd og løsninger til ventilasjon og sentralstøvsuger.


Vår visjon er å tilby våre kunder frisk luft i hjemmet og på arbeidsplassen

Vi ivaretar hele prosessen fra prosjektering (inntegning), lagerføring, pakking og forsendelse helt frem til utstyret er levert direkte på byggeplass. Ved å lagerføre produktene på Ågotnes, kan vi tilby rask og sikker levering.

Vi er en ventilasjonsleverandør som har sitt marked i Hordaland og Sogn & Fjordane. Våre kunder er alle typer bedrifter innen byggebransjen. På montasje og service har vi også en god del private kunder.

Vi er en bedrift med den høyeste kompetanse innen ventilasjon og innemiljø. Vi kan anbefale akkurat det ventilasjonsanlegget som passer best. Rådgivning og kompetanse er kanskje våre viktigste produkter i vårt lokale marked, og dette har høy prioritet i vår organisasjon.